Inspiratie / High Tea

Inspiratie
Ik zie nog levendig voor me hoe ik daar zat als kind in dat piepkleine koffiezaakje in het centrum van Willemstad. De tafels waren gemaakt van wijnvaten. Het was er een beetje donker, altijd druk, levendig en gezellig. Als ik daar was voelde ik me altijd even op vakantie in Italië. Dat zaakje was mijn grote inspiratiebron. Het gevoel dat ik toen beleefde wil ik graag delen met onze gasten in Marcus Antonius. Een plek waar je niet alleen lekker kan eten maar waar je ook helemaal blij en gelukkig van wordt.

High Tea
Happiness is het uitgangspunt voor onze high tea.
Geen klassieke high tea zoals u die gewend bent met scones en sandwiches, maar een heerlijk creatief feest van 7 kleine gerechtjes waarbij je twee tot drie uurtjes de tijd hebt om gezellig bij te kletsen met je tafelgenoten. Je kan vooraf dieetwensen of producten die je niet lekker vindt aangeven zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Tijdens de high tea serveren we 5 hartige gerechtjes en 2 zoete gerechtjes. Ben je een echte taartjesliefhebber en wil je meer zoete gerechtjes en iets minder hartige gerechtjes dan kan dat ook.

Onze  high tea kost € 29,50 per persoon inclusief thee en een alcoholvrije welkomstcocktail.

Wij serveren onze high tea vanaf 14 uur.
Reserveren is noodzakelijk.